Ultimele stiri

(FOTO) Peste 20.000 de participanți la Black Sea Air Show 2023, cel mai mare eveniment aerian din sud-estul României, anunță organizatorii

(sursa foto: Constanta Black Sea Air Show)

Cea de-a II-a Ediție a Constanța Black Sea Air Show, a adus o cifră record de vizitatori la cel mai mare eveniment aerian din sud-estul României – peste 20.000 de spectatori, ieri, la cea de-a II-a Ediție a Constanta Black Sea Air Show, se arată în comunicatul remis de organizatori.

  • “Într-un timp atât de scurt, în calitate de gazdă a acestui show și organizator principal, cu sprijinul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, am reușit să formăm o echipă puternică care a pus în scenă pentru public un miting aerian grandios, implicând în organizare forțe numeroase. Coordonarea unui astfel de eveniment necesită multă rigurozitate în ceea ce privește asigurarea tuturor condițiilor de securitate și siguranță pentru desfășurarea acestor evoluții, cu o responsabilitate enormă în realizarea cu succes a programului stabilit. Ne bucură faptul că partenerii noștri au avut încredere în noi și împreună am reușit să creăm un moment unic pentru Constanța”, a declarat Bogdan ARTAGEA, Director General Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta.
  • ,,Pentru Aeroclubul României a fost o onoare să lucreze cu o echipă de organizare deosebită, rezultatul fiind atat de vizibil prin numărul mare de aplauze, urale, postări pe rețelele de socializare ale publicului foarte numeros, prezent la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.
    Ne bucurăm că evoluțiile noastre au fost primite cu atât de mult entuziasm și ne obligă să ne antrenam mai mult, pentru a fi mai buni. Acest succes ne motivează să susținem desfășurarea anuală a Constanța Black Sea Air Show și promitem că vom participa cu evoluții spectaculoase și dinamice, precum și cu o expozitie statică generoasă. Ne vedem în 2024 la Constanța Black Sea Air Show”, a declarat George ROTARU – Director General Aeroclubul Romaniei.
  • “Nu știm ce o fi fost, ieri, in sufletele acestor copii, mari si mici, din cele câteva fotografii pe care vi le lasam, azi, aici .
    Cât sa fi fost emoție, cât s-a dovedit aventură de cunoaștere, cat sa fi fost bucurie si uimire… si cât s-a sădit in sufletele lor, catre dorința de zbor si de evoluție, înspre înalt, dar mai ales prin viața!
    Ne-am dorit mult sa depășim emoțiile si asteptările pe care le-am lăsat in amintirea publicului nostru, după prima noastră Ediție, din 2019!
    Am repetat in conferințele de presă că așteptam si speram la 20.000 de vizitatori ….dar ne-ați depășit orice temeri si așteptări… si ne-ați copleșit cu aplauze, simpatie, aprecieri si prietenie!
    Constănțenii, dar și turiștii noștri merită un show aerian de excepție, așa încât, după 4 ani de așteptare, am adus acum un concept de Spectacol aerian grandios, la care asteptările și estimările noastre inițiale, în privința numărului de spectatori, au fost și de această dată, depășite!
    Deși am avut doar 7 săptămâni la dispoziție, am reusit ca, într-o echipă extrem de motivată și de puternică, să realizăm un spectacol magistral ieri, în Constanta Black Sea Air Show, aplaudat de peste 20.000 de vizitatori!
    Suntem coplesiți de simpatia si aprecierile publiculu nostru – lor le-am dedicat acest Eveniment!
    Multumim presei, dar și sponsorilor si partenerilor noștri! Ne revedem pe 3 August 2024! “, a menționat Corina Martin, coorganizator oficial (Agentia Mistral Tours).

Aeronavele Extra 330 SC, Extra 300 L, Cessna 182 T, Zlin 242 L, Zlin 526 L260, PS-28 Cruiser, IAR 46 S și ICP Savannah S au decolat de pe Aeroclubul Teritorial “Aurel Vlaicu” București și au avut ca destinație Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. De asemenea, în cadrul evenimentului reprezentanți ai Forțelor Aeriene Române au realizat demonstrații pe cerul orașului ce au lăsat privitorii cu imagini greu de uitat. Unul dintre cele mai apreciate momente de către persoanele aflate la eveniment a fost probabil, printre altele, momentul realizat de formația de acrobație „Șoimii României – Hawks Of Romania”(ultima poză). Vremea a fost de partea organizatorilor iar cerul senin din weekend a contribuit la un spectacol de excepție.

 

Alte articole

09 apr. 2023 12.45 pm

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență DOBROGEA au fost solicitați să intervină, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112, dumincă, 9 aprilie, în…

16 feb. 2024 5.00 pm

În vederea remedierii unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de la intersecția străziloe 1 Decembrie cu Ștefan cel Mare din municipiul Mangalia, echipele…

17 aug. 2023 4.38 pm

Weekend prelungit în mini-vacanța de Sfânta Maria, vârf de sezon cu cea mai mare masă de oameni pe plajă, în același timp cu vântul puternic, curenții rup și steagul roșu arborat aproape în…

19 nov. 2023 12.59 pm

Furtuna de noaptea trecută a făcut ravagii în mai multe zone ale orașului. A fost cod roșu de ploaie și vânt, cu rafale de peste 100 de km/h și cantități de apă ce vor depăși 50 de l/mp.…

26 feb. 2024 4.16 pm

Duminică, 25 februarie, în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar – Postul de Poliție Valu lui Traian au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism,…

13 apr. 2023 2.44 pm

Dosar penal pentru un bărbat care a zgâriat mai multe mașini parcate în perioada 7-10 aprilie. Polițiștii l-au identificat și au menționat că acesta ar fi zgâriat mașinile cu un obiect metalic.…