Ultimele stiri

CONSTANȚA. Șofer amenințat cu un cuțit de un bărbat, după o șicanare în trafic

Sursă foto: adevarul.ro

Luni, 29 aprilie, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că doi bărbați s-ar fi șicanat în trafic, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, iar unul dintre ei l-ar fi amenințat pe celălalt cu un obiect tăietor-înțepător.

La fața locului au fost sesizați polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, care au identificat și au oprit în trafic autoturismele conduse de cei doi bărbați.

Aceștia se află acum în custodia poliției.

Cercetările au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și sunt în acest moment în desfășurare, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului.

UPDATE. Urmare a incidentului survenit în trafic, în data de 29 aprilie, în jurul orei 16.00, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, între cei doi bărbați, de 36 de ani, respectiv 41 de ani, ar fi avut loc o șicanare în trafic, pe fondul unui conflict mai vechi, pe bulevardul Mamaia, în Mamaia Sat.

Cele două autoturisme ar fi intrat în coliziune, moment în care șoferii ar fi oprit vehiculele, iar bărbatul de 41 de ani ar fi coborât de la volan, amenințându-l pe celălalt cu un obiect tăietor-înțepător.

Ulterior, ambii conducători auto și-ar fi continuat deplasarea către municipiul Constanța, apelând numărul de urgență 112.
Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție s-au deplasat către bulevardul Aurel Vlaicu, unde au interceptat cele două autoturisme.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, și cu aparatul din dotare, în cazul bărbatului de 41 de ani reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și linșitii publice, amenințare și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, cercetările fiind preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

Lasati un comentariu

Alte articole

09 nov. 2023 1.23 pm

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui…

20 nov. 2023 2.44 pm

Sâmbătă, 18 noiembrie, în jurul orei 14.00, doi turiști din Ploiești, în vârstă de 38 și respectiv 41 de ani, aflați într-o mică ambarcațiune de pescuit pe brațul Sf. Gheorghe au solicitat…

13 mart. 2024 3.37 pm

O nouă poveste cu final fericit la Adăpostul public de animale abandonate din Constanța! O cățelusă mică și vioaie, în vârstă de 6 luni, și-a găsit perechea. A fost dragoste la prima vedere.…

18 mart. 2024 10.23 am

La data de 17 martie, în jurul orei 20.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au observat, pe aleea Timonei, o persoană cu un comportament nefiresc. Polițiștii…

19 iul. 2023 2.59 pm

Persoanele care se ung cu nămol și stau la soare în miezul zilei se expun unor riscuri mari, anunță medicii Sanatoriului Balnear Techirghiol, transmite G4Media, care citează Rador. ”Cred că beneficiile…

16 apr. 2022 12.35 pm

  Mai multe femei ucrainene s-au strâns, sâmbătă, în fața Consulatului Rusiei de la Constanța, alături de copiii lor, pentru a protesta împotriva invaziei ruse din Ucraina. Ulterior, acestea…