Ultimele stiri

Farul – Sepsi 1-0! Jucătorii lui Gheorghe Hagi rămân neînvinși în Liga 1 și fără gol primit, după primele patru etape

 

Farul rămâne neînvinsă și fără gol primit în primele patru etape din acest sezon. Jucătorii antrenați de Gheorghe Hagi au învins luni seară, scor 1-0, Sepsi Sf. Gheorghe, pe stadionul din Ovidiu.

Sepsi a dominat în prima repriză

Formația din Sf. Gheorghe a fost mult mai periculoasă în prima repriză, iar portarul Farului, Marian Aioani a păstrat poarta constănțenilor intactă.
În minutul 21, Fofana a lovit mingea cu capul din câțiva metri, însă Aioani a respins.
În minutul 35 a venit cea mai mare ocazie a băieților antrenați de Leo Grozavu, atunci când portarul constănțenilor nu a putut fi învins de Ninaj din doi metri, în urma unui corner.
În minutul 39, Aioani scoate spectaculos peste poartă un șut violent a lui Damașcan, din interiorul careului.
Singura ocazie a Farului din a doua repriză a fost în minutul 27, atunci când Alexi Pitu a luat o acțiune pe cont propriu, de pe partea stângă, a intra în interior și a șutat din afara careului, însă Niczuly a fost pe fază și a respins.

Raportul șuturilor din prima repriză : 1-4! 

Chiar și în acest context, Farul a deschis scorul imediat după pauză, în minutul 49, prin Jefte Betancor, care a primit o pasă de la De Nooijer și l-a învins pe Niczuly cu un șut din interiorul careului.
În minutul 86, Bogdan Mitrea a trimis un șut pe jos de la mare distanță, dintr-o lovitură liberă, însă Aioani s-a întins și a respins.

Scandări xenofobe din partea suporterilor Farului

Pe finalul partidei, spiritele s-au încins, iar ambii antrenori au fost eliminați. Jucătorii formației oaspete au acuzat după partidă scandările xenofobe ale suporterilor fariști.

  • În minutul 16 al meciului, crainicul stadionului a rugat galeria Farului să înceteze cu scandările xenofobe.

Se încheie Farul – Sepsi 1-0, iar formația lui Gheorghe Hagi își păstrează invincibilitatea în primele patru etape și poarta intactă, cu un golaveraj de 3:0. Constănțenii se află pe locul 5 în clasament, cu 8 puncte, la egalitate cu FCSB, care se află pe locul patru, care are un golaveraj de 7:3.
Farul și Rapid sunt singurele formații din Liga 1 care nu au primit gol până acum. Giuleștenii se află pe locul doi în clasament, cu 10 puncte.

Farul Constanța va întâlni campioana României, CFR Cluj, în următoarea etapă. Formația antrenată de Marius Șumudică se află pe primul loc, cu un punctaj maxim după patru etape disputate.

Alte articole

16 apr. 2024 11.18 am

Fosta campioană olimpică, Nadia Comăneci a declarat că şansele cele mai mari ale României de a avea o gimnastă într-o finală la Jocurile Olimpice sunt la bârnă. Ea s-a văzut cu talentata gimnastă…

24 iul. 2023 10.26 am

Vlad Topală, student al Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) și component al CSM Constanța, a obținut medalia de bronz, la categoria…

30 iul. 2022 12.22 am

  Farul Constanța a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri, la Ovidiu, împotriva formației Chindia Târgoviște, în etapa a treia a Superligii de fotbal. Gabriel Torje a avut…

21 mai 2023 10.59 pm

Constanța, pregătește-te pentru sărbătoare, Farul Constanța este CAMPIOANA României după o revenire spectaculoasă la Ovidiu! O zi de sărbătoare dublă pentru Constanța! Momentul pe care îl…

18 feb. 2024 9.22 am

Campioana U Banca Transilvania Cluj şi echipa Rapid Bucureşti vor juca finala Cupei României, după ce au învins sâmbătă, în semifinalele Final 8, la BT Arena din Cluj-Napoca, formaţiile CSM…

11 feb. 2022 11.30 am

  Primarul Constanței, Vergil Chițac, a vorbit despre costurile pe care ar trebui să le suporte administrația locală pentru demolarea stadionului „Gheorghe Hagi”. Edilul a spus că există…