Ultimele stiri

Farul Constanța a pierdut meciul cu FCSB. Hagi: „Am făcut ce trebuie, dar nu ne-am atins obiectivul, acela de a marca”

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Prima repriză nu s-a remarcat prin ocazii mari ale vreuneia dintre cele două formaţii, ci prin schimbarea lui Radaslavescu, după nici o jumătate de oră de joc.

În repriza secundă, Ngezana s-a accidentat şi a fost aproape de autogol în minutul 57, cînd a deviat o centrare, iar Târnovanu a scos in extremis.

Portarul oaspeţilor a mai avut o intervenţie bună în minutul 68, pentru ca două minute mai târziu să se desfăţoare o fază controversată. Octavian Popescu a căzut, arbitrul Marcel Bîrsan a oprit jocul când Florinel Coman trimitea în plasă, dar arbitrul i-a acordat cartonaş galben lui Octavian Popescu, pentru simulare.

Oaspeţii au înscris în minutul 81, când Florinel Coman a executat un corner şi Adrian Şut a deschis scorul.

În clasament, FCSB are 38 de puncte, cu şapte peste ocupanta locului secund, Universitatea Craiova. Farul este pe locul 5, cu 25 de puncte.

Hagi: „Am făcut ce trebuie, dar nu ne-am atins obiectivul”

În prima repriză am jucat foarte bine. Am făcut ce trebuie, dar nu ne-am atins obiectivul, acela de a marca. Ei au fost periculoși la fazele fixe și au dat gol. Ăsta e fotbalul. E greu să accepți, dar asta e realitatea. Nimeni din vestiar nu cred că e fericit. Rămânem cu lucrurile bune și trebuie să eliminăm ce am făcut prost.

Suntem acolo, la cupele europene. Dacă putem să o facem, mergem la Sepsi să câștigăm, e bine. Abordăm fiecare meci la victorie. Asta e mentalitatea noastră. Să sperăm că vom regla lucrurile. Astăzi nu a vrut să intre. Dacă jucăm așa în continuare, vom câștiga.

Ne cunoaștem foarte bine. Doar micile detalii fac diferența. Nu te pot surprinde cu nimic. Avem atâtea lucruri din care să te informezi. Cunoaștem jucătorii, ne știm între noi. Important e să joci bine și să faci ambele faze.

Noi ne uităm doar la noi. Încercăm să ajungem cât mai sus. Ne dorim! Vom sta împreună în următoarele 4-5 zile”, a spus Gică Hagi la Prima Sport.

Lasati un comentariu

Alte articole

17 apr. 2022 12.54 am

  Farul Constanța a pierdut, scor 0-3, meciul disputat sâmbătă seară, pe teren propriu, la Ovidiu, împotriva Universității Craiova, într-un meci din etapa a cincea din play-off-ul Ligii…

17 aug. 2023 4.04 pm

Peste 150 de sportivi cu vârsta de până în 18 ani vor concura în primul weekend din septembrie în cadrul Cupei Internaționale Black Sea Judo Cup, ediția 2023. Competiția face parte din proiectul…

22 iun. 2021 7.29 pm

  Gheorghe Hagi a condus primul antrenament la Farul Constanța! Constănțenii se află într-un cantonament la Poiana Brașov, unde vor disputa șase meciuri amicale. Primul este miercuri, 23 iunie,…

29 iun. 2021 1.53 pm

  Marți, 29 iunie, la sediul Ligii Profesioniste s-a tras țintarul pentru sezonul 2021/2022 din Liga 1. Farul Constanța apare încă sub denumirea de Viitorul. “Se vor numi Farul atunci când…

28 iun. 2023 6.10 pm

Primăria Municipiului Constanța a emis autorizația de desființare pentru construcțiile existente pe amplasamentul complexului situat pe strada Primăverii. Demolarea efectivă va începe pe 10 iulie…

24 apr. 2021 12.00 pm

  Farul Constanța a învins, în deplasare, CSM Slatina, cu scorul de 3-1, în etapa a 5-a din play-out-ul ligii secunde de fotbal. Golurile constănțenilor au fost înscrise de Ilie Damașcan…