Ultimele stiri

“Câţi oameni trebuie să mai moară din cauza şoferilor beţi?”. Mario s-a stins la doar 21 de ani, spulberat de un şofer băut şi drogat: “Mai avea câteva sute de metri până acasă!”

Sursă foto: Facebook Monica B.

Un motociclist de doar 21 de ani s-a stins din viaţă în urma unui cumplit accident ce a avut loc noaptea trecută pe un bulevard din Capitală. Mario și-a pierdut viața după ce motocicleta sa a fost izbită din plin de o mașină condusă de un șofer băut și drogat.

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Drumul Taberei din Sectorul 6. Potrivit martorilor, șoferul nu s-a asigurat atunci când a ieșit de pe o străduță ce avea semnul „cedează” și a intrat în plin într-un motociclist. O asistentă medicală care era în zonă a încercat să-i acorde primul ajutor tânărului, însă era deja prea târziu. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el.  Tânărul implinise 21 de ani chiar luna trecută și abia luase permisul, notează observatornews.ro.

În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au stabilit că șoferul avea o alcoolemie de 0,68 mg alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul drugtest, șoferul a ieșit pozitiv la amfetamină. Bărbatul a fost dus la INML pentru a i se lau probe biologice.

„Astăzi am fost neputincioasă! La aproximativ 15 metri de locul unde eram (între Favorit și Drumul Taberei 34), accident auto cu moto… Șoferul, având o alcoolemie de 0,68, nu s-a asigurat, a ieșit de pe o străduță cu cedează, „nu a văzut” motociclistul care circula regulamentar!

 

Am stat lângă rider tot timpul, încercând să-l țin treaz până la venirea ambulanței. Din nefericire, o viață de 21 de ani a fost curmată brusc! După 45 de minute de resuscitare în ambulanță, s-a constatat decesul! Mai avea câteva sute de metri până acasă! Îmi pare rău că nu am putut face mai mult! Condoleanțe familiei!”, a povestit, pe Facebook, o femeie care s-a aflat la fața locului.

Mesaje dureroase după moartea lui Mario

„Dumnezeu sa te odihnească în pace Mario… Păcat”

 

„Din păcate circulația sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor a devenit o normalitate în ziua de azi. Treziți-vă la realitate!! Dumnezeu să te ierte Mario ..”

 

„Drum lin spre ceruri prieten drag. Încă nu-mi vine să cred că nu mai ești printre noi! Erai un exemplu, un băiat cu bun simț, un băiat cuminte, un înger pe Pământ care acum s-a ridicat spre Ceruri! Ride in peace”

 

„Circulatia sub influenta bauturilor alcoolice a devenit o normalitate în ziua de azi. Treziți-vă că ne ducem la fund. Dumnezeu să te ierte, prietene!”

 

„Dumnezeu să te ierte, prietene.. !”

 

„Ai plecat în cea mai lungă plimbare a ta…odihnește-te în pace”

 

„Drum lin, Mario!”

 

„Drum lin către stele,prea tânăr…”

 

„Drum lin, frățior!”

“Câţi oameni trebuie să mai moară din cauza şoferilor beţi?. Dumnezeu să te ierte, Mario!”

Alte articole

10 feb. 2024 9.48 am

La această oră, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea unui procuror de…

01 apr. 2024 7.57 pm

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea au fost solicitați, în această seară, prin apel la numărul unic de urgență 112 să intervină pentru stingerea…

02 nov. 2023 4.06 pm

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a fost înregistrată în timp ce se plânge de comentariile negative primite pe reţelele de socializare.  În înregistrarea audio publicată de B1tv.ro, se aude cum…

28 dec. 2022 3.45 pm

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind eliberarea lui Codruț Olaru din funcție. Acesta este procuror militar la Secția Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe…

27 mai 2022 11.37 am

  Biletele de tren se scumpesc cu 20% la toți operatorii, de la data de 1 iulie 2022. Majorarea vine după ce operatorul de stat CFR Călători a cerut acest lucru în bugetul pe anul 2022, motivând…

06 nov. 2023 1.14 pm

Polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, Serviciului Rutier, Poliției Municipiului Mangalia și Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au desfășurat duminică, 5 noiembrie, o razie pentru…