Ultimele stiri

„Copilul ăsta minte! Cătălin Sterpu a fost” în autoturismul morții!

Comentarii despre accidentul mortal din comuna Cobadin

Sursa foto: gandul.ro Sursa foto: gandul.ro

 

Ecourile groaznicului accident auto din localitatea Cobadin, produs în noaptea de 4/ 5 august 2022, nu s-au stins.
Vă reamintim că, în timpul accidentului și la scurt timp după producerea acestuia, patru tineri cu vârste între 13 și 17 ani și-au pierdut viețile, lăsând în urmă nu numai regrete, ci și unele întrebări fără răspuns.

Una dintre necunoscute este legată de prezența în autoturismul „ucigaș” și identitatea celei de-a cincea persoane a cărei prezență a fost confirmată cu certitudine într-o filmare prezentată de ConstanțaTV:

Inițial, a existat bănuiala că persoana ce apare în imagini ar fi un anume Vlăduț Dobrilă, de 17 ani, din Cobadin, care, potrivit unei postări personale în grupul „Comuna Cobadin”, a afirmat că el este personajul care, după producerea accidentului, a coborât din autoturismul care l-a provocat, dar s-a dovedit că afirmația acestuia a fost una teribilistă, neconformă cu realitatea.

Vezi articolul El este al 5-lea pasager din autoturismul ucigaș?

Apariția acestei știri pe site-ul ConstanțaTV, devenită virală (peste 58.000 de vizualizări pe Facebook!) a avut ca efect o multitudine de reacții /comentarii dintre cele mai diverse. Iată câteva selectate:

Elena Elyy: – „Mare, erou! Să-i fie rușine, e un laș!”
Catalina Alexa: – „Nu este el!” (referire la Vlăduț Dobrilă – n. red.).
Ionela Negrea: – „Doamne ferește, vorbește aiurea copilul acesta!”
Eduard Zelinschi: – „Copilul ăsta minte! Cătălin Sterpu este!”
Ionut Bebu: – „El nu este al 5-lea pasager!” (referire la Vlăduț Dobrilă – n. red.). Cătălin Sterpu este al 5-lea!”
Matei Cristian: – „Minte! Ăsta a pus un comentariu la mișto că el a fost, a pus comentariul de față cu mine!”
Gabriel Gabriel: – „Cine, ăsta? A mințit că el este al 5-lea, nu-i adevărat! Se laudă aiurea, această persoană nu are nicio treabă cu accidentul, minte! Se știu persoanele care erau în mașină”.
Giulia Giulya: – „Al 5-lea pasager se știe că e Cătălin Sterpu. E din Cobadin.”
Dana Alexx: – „Constanta Tv, da, corect îl cheamă Cătălin și se laudă că el s-a dat jos și a fugit”.
Alex Cantaragiu: – „Și, atunci cine era cel de pe filmare, care iese din mașină pe picioarele lui și pleacă mai departe?”
Andreea Maria: – „Ce pot să facă unii oameni ca să ajungă virali!!!”
Mergeani George: – „Nu mai puneți botul la ce zice copilul ăsta prostovan!” (referire la Vlăduț Dobrilă – n. red.).
Madalina Lungoci: – „Nu este el al 5-lea pasager!” (referire la Vlăduț Dobrilă – n. red.).
Caraba Mdl: – „Și cum dracu’ a sărit din mașină, Dobrilă, dacă el s-a dat jos după ce s-a oprit mașina?”
Ablamit Nursit: – „Nu este adevărat, ăsta vorbește să se bage în seamă! Vlăduț Dobrilă, fă bine și cereți scuze, nu te mai băga în seamă aiurea! Ferească Dumnezeu să fie cineva într-un asemenea moment, văd că, uneori, prostia atinge multe limite…”.
Parasache Iuliana: – „El nici nu era cu ei!” (referire la Vlăduț Dobrilă – n. red.).
Cătălina Alexa: – „Nu era el, nici nu știu de ce se bagă în seamă…”.
Florentina Gheorghe: – „Vlăduț Dobrilă, pe cine crezi că acoperi?”
Paul Novac: – „Să știți că este adevărat. Alex, de 17 ani, îmi era nepot și, fiind la priveghi, am aflat că era și el în mașină, al 5-lea pasager, care a fugit acasă!”
Constantin Panfil: „O fi odrasla vreunui magnat”.
Mariana Naly: – „E un copil care a primit o lecție de viață dură. Cu siguranță va învăța din tot ce pățit. Loviți în el de parcă e un criminal. Sau vă pare rau ca nu a murit și el? Noi, românii, suntem cei mai buni la păreri, lovituri, etc.”
Ștefan Gaming: – „Numele persoanei este Cătălin Sterpu, are 17 ani. El a făcut deja declarație la Poliție”.
Maria Negarnac: – „Eu mă întreb de ce imaginile apar acum și nu au apărut atunci”.
Mircea Mrn: – „Dar unde a fost al cincilea până acum… că nu înțeleg”.

Neghinita Stefan: – „De ce peste tot clipul se termină înainte să iasă ăsta din mașină?”
Larissa Bilec: – „Eu de prima dată am văzut cum sare unul și fuge exact în momentul impactului. Am avut impresia că, din mașina care a fost lovită, a sărit… Cine mai știe?”
Florentina Gheorghe: – „Cred ca s-a omis camera care a surprins accidentul acesta, înregistrând din alt unghi, și așa s-a aflat și de cel de-al 5 pasager din mașină morții, pe nume Cătălin Sterpu”.    

Alte articole

18 apr. 2021 11.30 am

  Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a vorbit într-un interviu pentru Economedia.ro despre situația din Portul Constanța, după ce joi, patru membri ai Consiliului de Administrație…

20 oct. 2023 7.00 pm

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați să intervină în această seară la ieșirea din localitatea Mihai Viteazu, acolo unde o autoutilitară…

22 oct. 2022 11.43 am

În perioada 24 – 29 octombrie 2022, pe durata vacanței școlare, Ministerul Sportului va desfășura cea de-a doua ediție a Proiectului „HERCULES”, un program destinat atragerii copiilor către…

30 mai 2024 1.00 pm

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, astăzi, 30 mai, polițiști din cadrul…

05 feb. 2024 4.26 pm

Săptămâna aceasta, 05.02.20224-11.02.2024, containerul pentru depozitarea deșeurilor de dimensiuni mari este amplasat în zona CET, pe aleea Egretei. Putem depozita în aceste bene: mobilier vechi,…

06 iul. 2023 1.00 pm

Echipele de muncitori continuă astăzi asfaltarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu între Dacia și Trocadero pe sensul de mers către stațiunea Mamaia. Pe acest sector traficul este reorganizat…