Ultimele stiri

Corbu, Constanța. A fost prins suspectul care a ucis un bărbat și apoi i-a violat fiica în vârstă de 20 de ani

Sursa foto: Pexels

 

Individul bănuit că a ucis un bărbat din localitatea Corbu, județul Constanța, iar mai apoi i-a violat fiica, a fost prins și reținut de polițiști.

„Bărbatul bănuit de comiterea omorului care a avut loc azi-dimineața, în localitatea Corbu, a fost prins! Mulțumesc efectivelor de poliție pentru profesionalismul de care au dat dovadă în prinderea acestuia”, a transmis ministrul de Interne, Lucian Bode.

Comunicat MAI:

„În această dimineață, în jurul orei 03.45, polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac-IPJ Constanța au fost sesizați, prin apel 112, de către o minoră, de 15 ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi pătruns în locuința sa, din localitatea Corbu și ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, iar tatăl lor ar fi fost înțepat în zona abdomenului cu un corp ascuțit.
Ajuns la fața locului, echipajul medical a constat din păcate decesul bărbatului, în vârstă de 41 de ani.
Precizam faptul că tânăra, de 20 de ani, victimă a infracțiunii de viol, a fost transportată la spital, pentru îngriji medicale de specialitate.

De urgență, a fost constituită o echipă complexă de cercetare la fața locului, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Din echipa de cercetare fac parte polițiști de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța, precum și specialiști ai Direcției de Investigații Criminale și ai Institutului Național de Criminalistică din Poliția Română.

În urma activităților desfășurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliției orașului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor. În cauză urmează a se dispune măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”.

Lucian Bode declara vineri, într-o conferință de presă, din stațiunea Mamaia, că în acest caz este vorba de un dement care va fi prins în câteva ore pentru că deja există un „cerc de suspecți”.

„Vorbim de o crimă care s-a întâmplat în locuinţă, nu pe stradă şi o să vedem care a fost mobilul. Forţele de ordine sunt acolo într-un număr suficient ca să asigure ordinea şi liniştea publică, aici vorbim de un caz izolat, într-o locuinţă a intrat un dezaxat, că nu pot să îi spun altfel şi a făcut ce a făcut”, a spus Lucian Bode.

Crima a avut loc vineri dimineață, după ce un bărbat cu cagulă a intrat în casă peste o familie din localitatea Corbu, județul Constanța. Agresorul a violat o fată de 20 de ani și l-a înjunghiat pe tatăl acesteia, care încerca să o apere. Mama fetei a fost lovită de criminal.

Cazul a șocat prin violența sa, iar apelul la 112 a venit de la sora fetei violate.

„Avem declaraţiile a doi martori care au fost în casă. La ora 3.46, atunci s-a primit apelul la 112. În câteva minute colegii noştri au ajuns acolo, din păcate avem o persoană decedată, vom vedea care este mobilul acestei crime, răzbunare, jaf. Nu pot să mă pronunț acum”, a declarat ministrul Bode, potrivit Europa Liberă.

Alte articole

08 ian. 2024 9.58 am

În perioada 6-8 ianuarie 2024, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au executat 169 misiuni, cele mai multe dintre ele –…

28 oct. 2022 11.51 am

Săptămâna aceasta containerele destinate deșeurilor voluminoase au fost amplasate în Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni, lângă Școala nr.14 și în Tomis Plus, pe strada Krakovia. Constănțenii…

18 nov. 2023 5.30 pm

Județul Constanța se află sub cod portocaliu conform atenționării emise de Administrația Națională de Meteorologie, unde fenomenele vizate sunt intensificări susținute ale vântului cu rafale…

10 mart. 2022 4.32 pm

  Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice desfășoară zilele acestea o campanie de informare privind circulația rutieră în zona centrală a Constanței,…

22 dec. 2023 5.20 pm

Moş Crăciun nu a venit doar la copiii de la grădiniţă, ci şi la dascălii care se ocupă de ei. A devenit un obicei ca părinţii să le ofere cadouri cu fiecare serbare. De data aceasta, gestul…

29 feb. 2024 4.41 pm

Trei bărbaţi sunt cercetaţi după ce au furat piese de la locomotive şi le-au vândut la fier vechi, iar prejudiciul se ridică la 30.000 de lei. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului…