Ultimele stiri

TRAGEDIA DE LA 2 MAI. Întrebare halucinantă a judecătoarei pentru mama Robertei, tânăra moartă în accident: „Ați fost la înmormântarea acesteia?”

Sursă foto: Facebook, captură Digi24

Părinții victimelor tragediei din 2 Mai și tinerii care au supraviețuit accidentului provocat de Vlad Pascu au depus mărturie, joi, 9 mai, la Judecătoria Mangalia. Pentru că lista cuprinde aproximativ 10 persoane, în sala de judecată s-a decis doar ca jumătate să fie audiaţi azi.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIA DE LA 2 MAI. Mărturii cutremurătoare în sala de judecată: „Viața mea s-a schimbat la 180 de grade. Am coșmaruri și voi avea în continuare. Îi visez mereu pe cei doi”

Livia Dragomir, mama Robertei, a fost întrebată de judecătoarea Ancuța Popoviciu ce consecințe a avut, în urma accidentului.

Să-ți plece copilul la mare și să-ți moară, să-ți amintești ultimele ei vorbe, «pa, mami, ne vedem luni!» și să știi că acea luni nu va mai veni. Cum credeți că mă simt?”, a declarat mama Robertei, în fala de judecată.

Femeia a mărturisit că a aflat de la sora ei, la telefon, de moartea fiicei sale, iar de atunci îi este frică, ori de câte ori sună telefonul.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIA DE LA 2 MAI. Declarație sfâșietoarea a mamei Robertei, tânăra ucisă în accident: „Nu am văzut-o, sicriul era sigilat. Era atât de zdrobită încât nu a putut fi îmbrăcată”

Următoarea întrebare a judecătoarei a înmărmurit toate persoanele din sală. Ioana Ancuța Popoviciu a întrebat-o pe mama Robertei: „Aţi fost la înmormântarea acesteia?”

Eu nu am văzut copilul în urma accidentului, a venit în scriu sigilat și nu s-a putut desface deoarece corpul și capul erau zdrobite și nu se putea îmbrăca. Eu mi-am văzut ultima oară fata în momentul în care a plecat de acasă”, a răspuns mama tinerei.

Redăm în continuare restul dialogului:

Judecătoarea Ancuţa Popoviciu: Ce persoană era Roberta, ce perspective avea?
Mama Roberteri: Era o persoană sociabilă, intrase a patra la facultate și dorea să devină profesoară de Geografie.
Judecătoarea Ancuţa Popoviciu: Ce cheltuieli aţi avut cu înmormântarea?
Mama Robertei: Drumul spre București, sicriul, cavoul, au costat aproximativ 30.000 lei.
Judecătoarea Ancuţa Popoviciu: Care era relația Robertei cu familia?
Mama Robertei: Era foarte apropiată cu bunicii, cu verișorul ei care a fost în grupul de la mare, au crescut împreună. Era apropiată de părinți, mergeam la mall împreună.
Judecătoarea Ancuţa Popoviciu: Mergeți la locul accidentului?
Mama Robertei: Mergem des, de vreo 10 ori, când avem timp, venim aici.

Lasati un comentariu

Alte articole

05 feb. 2024 1.30 pm

Elevii de clasa a VIII-a au susținut astăzi simularea la proba la Limba și Literatura Română din cadrul Evaluării Naționale. La Constanța, s-au prezentat 6.174 de elevi, iar unul dintre ei a fost…

06 feb. 2024 8.28 pm

Petrică Leașcu, denunțătorul în cazul lui IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a fost audiat, ieri, la DNA Constanța. Fostul preot, care l-a filmat pe Teodosie punând la cale o afacere prin cumpărare…

11 oct. 2023 8.59 pm

Mii de consumatori din localităţile constănţene Medgidia şi Mihail Kogălniceanu sunt afectaţi, miercuri seară, de o întrerupere a furnizării gazelor naturale, după ce o conductă a Transgaz…

01 sept. 2021 2.24 pm

  Sindicatul Liber Navalistul (SLN) organizează joi, 2 septembrie, în intervalul orar 16:30 – 18:00, un protest în fața Casei de Cultură din Mangalia. Sindicaliștii condamnă cu fermitate…

23 mart. 2023 1.07 pm

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite astăzi – 23 martie 2023, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția str. Gheorghe Nicolae Dumitrescu…

07 mart. 2024 2.13 pm

Polițiștii din structurile Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au pus, ieri, pentru o clipă, munca din stradă deoparte și au mers în școli, pentru a se întâlni cu prietenii lor mai…