Ultimele stiri

Horia Constantinescu: De Radu Mazăre am spus că este „Regele în pielea goală”/ În Constanța a guvernat cutuma timp de 20 de ani

Sursa foto: Vice.com (Marian Adochiței)

 

Directorul executiv adjunct al Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța, Horia Constantinescu, a vorbit la emisiunea „Între alb și negru”, moderată de Emil Tatu, printre altele, despre relația cu doi foști colegi de partid și totodată, foști primari ai municipiului Constanța, Decebal Făgădău și Radu Mazăre.

Horia Constantinescu a susținut că afirmațiile sunt publice și sunt la fel de tranșante, la fel ca în mandatul fostului primar al Constanței, Decebal Făgădău, chiar dacă a fost coleg de partid cu el. Directorul din Primăria Constanța nu a uitat nici de Radu Mazăre, pe care l-a numit la un moment dat „Regele în pielea goală”.

Constantinescu a mai vorbit și despre „cutuma care a guvernat Constanța timp de 20 de ani”.

„20 de ani, cutuma este cea care a guvernat în Constanța. Să nu se facă comerț stradal, dar totuși să îi lăsăm pe ăia care vând porumb pentru că ne aduc voturi”, a mai punctat el.

Horia Constantinescu a mai făcut referire la „cutumele constănțene” și în ceea ce privește atitudinea operatorilor economici

„Mai tare le este frică de a renunța la cutumele constănțene. Aceste cutume spuneau că unele lucruri se pot întâmpla dacă am închide ochii. Eu am venit cu aceeași abordare pe care am avut-o patru ani la Protecția Consumatorilor. Unde este lege, nu-i tocmeală”, a mai precizat Constantinescu la ConstanțaTV.

Sursa foto articol: vice.com (Marian Adochiței)

Urmărește mai multe detalii în emisiune:

Lasati un comentariu